Работен состанок J-CROSS

Прочитајте повеќе

Зголемување на можностите за развој на туризмот преку искористување на постоечките ресурси – I-TOUR

Прочитајте повеќе

РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ ВО ПЕЛАГОНИЈА

Прочитајте повеќе

Втор оглас за ангажирање на проектен координатор за J-CROSS

Прочитајте повеќе

Оглас за ангажирање на проектен координатор за проектот J-CROSS

Прочитајте повеќе

Заменик Амбасадорот на Јапонија во Република Македонија г-дин Хидеаки Мачида во посета на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион

Прочитајте повеќе

9-та Седница на СРППР

Прочитајте повеќе

5 Нови регионални проекти во Пелагонискиот регион

Прочитајте повеќе

Втор оглас за ангажирање на проектен координатор

Прочитајте повеќе