Работен состанок J-CROSS април 10, 2019 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ Зголемување на можностите за развој на туризмот преку искористување на постоечките ресурси - I-TOUR април 8, 2019 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ ВО ПЕЛАГОНИЈА април 8, 2019 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ Втор оглас за ангажирање на проектен координатор за J-CROSS јануари 29, 2019 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ Оглас за ангажирање на проектен координатор за проектот J-CROSS јануари 4, 2019 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ Заменик Амбасадорот на Јапонија во Република Македонија г-дин Хидеаки Мачида во посета на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион декември 18, 2018 ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Општини во регионот

o1
o2
o3
o4
o5
o6
o7
o8
o9

Овозможено од:

Проект за одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој